Fragtfrit ved køb over 400,-

Betal nemt med mobilepay

Betal i 4 rater med Anyday

Sender på alle hverdage med Postnord

Tilbage til webshop

Fidgetring 8 karat guld med 5 kugler

1.050,00 kr.

Jeg laver disse ringe med 10 kugler af 3 mm, og de laves udelukkende på bestilling efter din ringstørrelse, så du må forvente ca. 2-3 uges produktionstid.

De bliver lavet af 8 karat guld  både de bevægelige kugler og selv ringskinnen. De vil derfor hverken smitte af eller miste farven.

Fremgangsmåde ved bestilling:

Du målet den finger, ofte tommel- eller pegefinger, du ønsker at bære ringen på, skriv dit ringmål i kommentarfeltet ved check ud, og jeg tillægger extra plads, for at der er plads til at kuglerne kan skubbes rundt og rundt. 

Ringstørrelsen tastes ind som kommentar til ordreren, når varen lægges i kurven eller ved check-ud, lige inden du bekræfter og betaler til slut.

Antistress-ringe, også kendt som spinner-ringe eller fidget-ringe, er små ringe, der er designet til at hjælpe med at reducere stress og angst ved at give en beroligende følelse af bevægelse og fokus.

Hvis du har behov for hurtigere levering, så kontakt mig, så finder vi en løsning.

1
+
Tilføj til kurv
Vær opmærksom på
Beskrivelse
14 karat guld
Lødighedsstempel

BEMÆRK VENLIGST:

• Dette er en bestillingsvare. Du vil modtage en ring som ligner den her, håndlavet i samme design. Tillad venligst nogle variationer da dette produkt er  ​​håndlavet.

• Hvert stykke er lavet med den største omhu og af kvalitetsmaterialer.

• Lavet-på-bestilling ringe er tillavet i den størrelse du angiver og kan derfor IKKE returneres.

• Som standard vil alle varer blive sendt via en metode, der giver forsendelsessporing.

• Uanset om det er en gave til dig selv eller en speciel person, vil hver smykke købt gennem AnnJen Design, blive pakket i en dekorativ gaveæske.

Fordel ved Antistress-ring 

Denne fidget ring (anti-stress ring) hjælper dig hvis du døjer med uro i kroppen. Måske i store forsamlinger eller hvis du skal koncentrere dig i længere tid, og dette på en diskret måde. 

Samlet set kan antistress-ringe være en nyttig og effektiv måde at reducere stress og angst på, samtidig med at forbedre koncentrationen og hånd-øje-koordinationen. De er også nemme at bruge og transportere, hvilket gør dem ideelle til at integrere i dagligdagen.

Antistress-ringe er oftest ringe med bevægelige dele, der ofte er lavet af metal , og som kan hjælpe med at reducere stress og angst. Nogle af fordelene ved at bruge en antistress-ring kan omfatte:


  • Stressreduktion: En antistress-ring kan hjælpe med at reducere stress ved at give brugerne en distraktion, der kan hjælpe med at aflede opmærksomheden fra stressende tanker og bekymringer.


  • Angstbehandling: For personer, der lider af angst, kan en antistress-ring hjælpe med at lindre symptomerne ved at give en beroligende effekt.


  • Øget koncentration: Ved at give brugerne noget at lege med kan en antistress-ring også hjælpe med at øge koncentrationen og fokusere på en opgave.


  • Mindsker nervøsitet: Brug af en antistress-ring kan hjælpe med at mindske nervøsitet og spændinger i hænderne.


  • Hjælp mod dårlige vaner: Nogle mennesker bruger en antistress-ring som en måde at bryde dårlige vaner, såsom at bide negle eller ryge.


I det hele taget kan en antistress-ring være en simpel og effektiv måde at reducere stress og angst, forbedre koncentrationen og hjælpe med at bryde dårlige vaner.


Jeg tilbyder også at lave denne ring i 14 karat guld.

Her er et pris eksempel på en størrelse 58 med 10 guldkugler.

10 kugler på 3 mm i 14 karat, og 1,2 mm ringtråd i 14 karat guld: 1500,-

5 kugler på 3 mm i 14 karat, og 1,2 mm ringtråd i 14 karat guld: 1100,-

10 kugler i 2,5 mm i 14 karat, og 1,2 mm ringtråd i 8 karat guld: 1200

Ringen og kuglerne er 100% guld. Jeg kan ikke stemple denne ring med lødighedstempel 333, ej heller mit Masterstempel AJD, pga dens spinkle udformning, da det vil risikere at forvrænge ringen, da perler ikke vil kunne bevæge sig rundt.

Dette er helt i overensstemmelse med lovgivning som stempling af smykker, da der ikke er krav om stempling af sølvsmykker under 3 gram, og guldsmykker under 1,5 gram