Tilbage til webshop
Mit smykkeunivers byder dig velkommen. Mit navn er Annika Jensen.

Jeg har etableret virksomheden AnnJen Design og webshoppen i 2018. Mit hjemmeværksted er indrettet til at tegne, designe, udvikle og fremstille smykker. Jeg er social- og sundhedsassistent på fuld tid på operationsgangen på sygehuset.

Som selvlært smykkedesigner, laver jeg smykker i ædelmetaller som guld og sølv, mens jeg også inddrager andre metaller som kobber, bronze og messing i mine designs. Jeg foretrækker dog at arbejde med sølv.

Smykkerne er unikke, da jeg håndterer dem fra ide til det færdige produkt. Derfor kan der også, som alt håndlavet, være små variationer i forhold til billedet.

Jeg sikrer kvaliteten af mine smykker ved at købe mine metaller fra danske eller engelske leverandører. De er helt fri for giftige stoffer som bly og nikkel, da jeg er ansvarlig for at overholde lovgivningen om farlige kemiske stoffer i smykker. Jeg værdsætter bæredygtighed, og derfor bruger jeg genanvendt sølv og guld og genanvender alle scraps i mit værksted.

Jeg er registreret hos Ædelmetalkontrollen og mærker mit arbejde med lødigheds- og navnestempler for at garantere kvaliteten og overholdelsen af lovgivningen.

Vær at vide om ædelstene:

Det er vigtigt at være opmærksom på, at 90% af alle ædelstene på markedet i dag er blevet behandlet på en eller anden måde. Dette kan omfatte opvarmning eller farveforstærkning med kemikalier og andre stoffer. For mig personligt er der dog ikke noget smukkere end naturlige og ubehandlede ædelstene. Derfor finder du hovedsageligt smykker lavet af denne type sten i min webshop.

Jeg har en passion for at bruge ædelsten i mit arbejde, og jeg stræber altid efter at finde de bedste kilder til mine materialer. Jeg køber mine ædelstene i Danmark eller importerer dem engros fra England og Indien, og jeg har et tæt forhold til mine forhandlere, som jeg har tillid til og respekterer.

Hver eneste kunde er vigtig for mig, og jeg sætter stor pris på hver enkelt ordre. Jeg vil gøre mit bedste for at sikre, at din oplevelse med min webshop er så behagelig som muligt, og vil altid gerne besvare dine spørgsmål eller kommentarer.

Husk også på, at hver gang du køber fra min webshop, hjælper du en lille virksomhed med at trives. Og for at gøre din oplevelse endnu mere speciel, vil hver vare, du køber, blive pakket i en smuk og dekorativ gaveæske, uanset om det er en gave til dig selv eller en særlig person i dit liv.
Trustpilot