Velkommen til AnnJen' webshop. Jeg hedder Annika Jensen.


Jeg er selvlært smykkedesigner, og skaber smykker af ædelmetaller som sølv og guld, men alle metaller er smukke med deres egen fantastiske glød. Jeg kan derfor godt dinde på at inddrage andre metaller i mine designs, såsom bronze, kobber og messing.

Jeg køber mine metaller i Danmark eller EU, så jeg er absolut sikker på kvaliteten, og derfor er mine smykker fuldstændig fri for stoffer som bly og nikkel.

Af miljøhensyn, vælger jeg altid  genanvendt sølv og guld, ligesom jeg genanvender alt sølv og guld-scraps som jeg smelter om og ruller ud, klar til nye smykker.


Værd at vide om kemikalier i smykker:

Alle mine smykker fri for skadelige kemikalier!


I Danmark er der nøje regler om farlige kemiske stoffer i smykker og smykkedele for at beskytte mod udvikling af f.eks. allergi eller andre sundheds- og miljøeffekter. Det drejer sig især om nikkel, bly, cadmium og kviksølv.


Hos AnnJen Design er jeg ansvarlig for, at overholde gældende regler og lovkrav, og jeg står inde for kvalitet og indhold i alle mine smykker.

Jeg er registreret hos Ædelmetalkontrollen og de vil løbende lave stikprøvekontroller.

Jeg stemplet derfor altid mit arbejde med et lødighedsstempel, som fortæller hvilken lødighed sølvet eller guldet har, og et navnestempel, som henfører til mine initialer: AJD


.

Værd at vide om ædelstene:

90% af alle ædelsten der anvendes er varmebehandlet eller farveforstærket med kemikalier mm.

Jeg har en kæmpe kærlighed til ubehandlet ædelstene, jeg synes ædelstene er så smukke fra naturens side. Derfor laver jeg hovedsageligt smykker af naturlige og ubehandlet smykkesten.

Jeg vil i min varebeskrivelse klargøre for, om ædelstene er behandlet eller naturlige.

Ædelstene køber jeg i Danmark eller importer engros fra England og Indien, hos forhandlere jeg kender og har tillid til.


Jeg har i mit hjem i Køge, indrettet mit værksted, hvor jeg designer og producerer.


Hvert smykke har været gennem mine hænder fra ide til færdigt smykke.

Da alle smykkerne er håndlavede på eget værksted, vil to smykker heller aldrig være helt ens, og små afvigelser fra billedet kan forekomme.


Hvert køb hjælper denne lille virksomhed med at trives, og hvert køb er meget værdsat.


Uanset om det er en gave til dig selv eller en speciel person, vil hver vare, der købes i denne webshop, pakkes i en dekorativ og smuk gaveæske


Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at række ud, og jeg vil svare dig hurtigst muligt