Fragtfrit ved køb over 400,-

Betal nemt med mobilepay

Betal i 4 rater med Anyday

Sender på alle hverdage med Postnord

Tilbage til webshop

Fidgetring med opal

Størrelse 52, size 6

750,00 kr.

Denne vare består af fire sammensatte ringe. Tre i sterling sølv og en i 14 karat forgyldt.  Der er en lille fatning med Rhodolite granat 2,75 mm og en australsk opal 4 x 5 mm. 

Man kan skifte rækkefølge på hvordan ringene ligger på fingeren og køre fatningerne frem og tilbage. 

Jeg har nogle størrelser på lager, men eller kan du bestille den størrelse du ønsker. Så bliver den fremstillet specielt til dig. 

Fremgangsmåde ved bestilling:

Du målet den finger, ofte tommel- eller pegefinger, du ønsker at bære ringen på, skriv dit ringmål i kommentarfeltet ved check ud, og jeg tillægger extra plads der er brug for npr ringene krydser ind over hinanden.

Ringstørrelsen tastes ind som kommentar til ordreren, når varen lægges i kurven eller ved check-ud, lige inden du bekræfter og betaler til slut.

Hvis du ønsker fidget ring i guld eller med forgyldte kugler, er du meget velkommen til at skrive til mig, helt uforpligtende, så finder vi en løsning og en pris. Eller se eksempler på priser under fanerne nedenfor.

Antistress-ringe, også kendt som spinner-ringe eller fidget-ringe, er små ringe, der er designet til at hjælpe med at reducere stress og angst ved at give en beroligende følelse af bevægelse og fokus.

Hvis du har behov for hurtigere levering, så kontakt mig, så finder vi en løsning.

1
+
Tilføj til kurv
Vær opmærksom på
Beskrivelse
Lødighedsstempel

BEMÆRK VENLIGST:

• Dette er en bestillingsvare. Du vil modtage en ring som ligner den her, håndlavet i samme design. Tillad venligst nogle variationer da dette produkt er  ​​håndlavet.

• Hvert stykke er lavet med den største omhu og af kvalitetsmaterialer.

• Lavet-på-bestilling ringe er tillavet i den størrelse du angiver og kan derfor IKKE returneres.

• Som standard vil alle varer blive sendt via en metode, der giver forsendelsessporing.

• Uanset om det er en gave til dig selv eller en speciel person, vil hver smykke købt gennem AnnJen Design, blive pakket i en dekorativ gaveæske.

Fordel ved Antistress-ring 

Denne fidget ring (anti-stress ring) hjælper dig hvis du døjer med uro i kroppen. Måske i store forsamlinger eller hvis du skal koncentrere dig i længere tid, og dette på en diskret måde. 

Samlet set kan antistress-ringe være en nyttig og effektiv måde at reducere stress og angst på, samtidig med at forbedre koncentrationen og hånd-øje-koordinationen. De er også nemme at bruge og transportere, hvilket gør dem ideelle til at integrere i dagligdagen.

Antistress-ringe er oftest ringe med bevægelige dele, der ofte er lavet af metal , og som kan hjælpe med at reducere stress og angst. Nogle af fordelene ved at bruge en antistress-ring kan omfatte:


  • Stressreduktion: En antistress-ring kan hjælpe med at reducere stress ved at give brugerne en distraktion, der kan hjælpe med at aflede opmærksomheden fra stressende tanker og bekymringer.


  • Angstbehandling: For personer, der lider af angst, kan en antistress-ring hjælpe med at lindre symptomerne ved at give en beroligende effekt.


  • Øget koncentration: Ved at give brugerne noget at lege med kan en antistress-ring også hjælpe med at øge koncentrationen og fokusere på en opgave.


  • Mindsker nervøsitet: Brug af en antistress-ring kan hjælpe med at mindske nervøsitet og spændinger i hænderne.


  • Hjælp mod dårlige vaner: Nogle mennesker bruger en antistress-ring som en måde at bryde dårlige vaner, såsom at bide negle eller ryge.


I det hele taget kan en antistress-ring være en simpel og effektiv måde at reducere stress og angst, forbedre koncentrationen og hjælpe med at bryde dårlige vaner.
Ringen og kuglerne er 100% sterling sølv. Jeg kan ikke stemple denne ring med lødighedstempel 925, ej heller mit Masterstempel AJD, pga dens spinkle udformning, da det vil risikere at forvrænge ringen, da perler ikke vil kunne bevæge sig rundt.

Dette er helt i overensstemmelse med lovgivning som stempling af smykker, da der ikke er krav om stempling af sølvsmykker under 3 gram, og guldsmykker under 1,5 gram