Fragtfrit ved køb over 400,-

Betal nemt med mobilepay

Betal i 4 rater med Anyday

Sender på alle hverdage med Postnord

Tilbage til webshop

Jeg holder midlertidig pause med smykke redesign-services. Hold øje med min hjemmeside for opdateringer og nyheder. Tak for din forståelse.

Du har mulighed for at designe dit eget personlige smykke sammen med mig, uden at blive blanket helt af. Mine priser for specialdesignet smykker starter ved 500 kr. Prisens fastsættes efter kompleksitet og antal af sten det skal fattes. Der aftales en fast pris inden arbejdet startes. 

Hvis der er mange sten der skal fjernes fra dine gamle guldsmykker, tager jeg også en pris for dette. 

Ved at genanvende ældre smykker af guld, sikrer vi sammen en mere miljøvenlig smykkeproduktion og det vil hjælpemed at sænke den endelige pris.

Og herefter vil processen med at genanvende guld, være flere trin, herunder at udtage ædelstene, testning af ædelmetallets karat, omsmeltning, valsning, udglødning og strækning. 

Sølv har ikke samme værdi som guld, og det vil derfor ikke kunne betale sig på samme måde, at at smelte små portioner om.  

Uanset om du ønsker ørestikker eller et arvestykke, garanterer jeg den bedste vejledning i designprocessen, hvor mulighederne er uendelige. Jeg hjælper også gerne med opmåling af ringstørrelser for at sikre perfekt pasform. 

Min portefølje viser eksempler på personlige smykker, designet i samarbejdet med mine kunder.

Så tøv ikke med at lade din indre designer blomstre og drømme stort sammen med AnnJen Design.